Σεμινάρια άρσης βαρών για αρχάριους και προχωρημένους

Ο Άτλας Καλλιθέας 2ος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων,Αντρών-Γυναικών Άρσης Βαρών 2016
1 Φεβρουαρίου 2017
Ενημέρωση για τις αλλαγές στους κανονισμούς της άρσης βαρών
1 Φεβρουαρίου 2017
Προβολή όλων
Σεμινάρια για την άρση βαρών πραγματοποιεί από τις 4 Φεβρουαρίου η ΕΟΑΒ. Διδάσκει ο Χρήστος Ιακώβου, ενώ συνεργάζεται ο τρις «χρυσός» Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας. Τα σεμινάρια θα ολοκληρωθούν στις 22 του μηνός.
Επειτα από 20 χρόνια ως αθλητής και 19 χρόνια ως προπονητής, θέλω να μεταφέρω στους νέους την τεχνική του αθλήματος. Η άρση βαρών είναι ένα μέσα στη ζωή μας. Σε όλα τα αθλήματα, πλέον, ασχολούνται με αυτήν και οι αθλητές θα πρέπει να ξέρουν πώς να σηκώνουν κιλά για να μην τραυματιστούν. Εχω αποκτήσει μία εμπειρία 40 χρόνων και δεν θα την πάρω μαζί μου. Εχω τη δύναμη και τη θέληση να μεταφέρω τις γνώσεις μου.

Χρήστος Ιακώβου

Τα σεμινάρια απευθύνονται και σε αθλητές, προπονητές και φίλους της άρσης βαρών, που είναι αρχάριοι, ενώ και όσοι ασχολούνται με το Power lifting, θα πρέπει να μάθουν να σηκώνουν σωστά τα κιλά.

Βλέπουμε και μαθαίνουμε ότι πολλά παιδιά τραυματίζονται στα γυμναστήρια. Γι’ αυτό, το σεμινάριο θα βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο. Οσοι σηκώνουν κιλά, θα πρέπει να το κάνουν σωστά για να μην τραυματιστούν. Το σεμινάριο αφορά τους αρχάριους και στη συνέχεια τους προπονημένους

Χρήστος Ιακώβου

Για τη συμμετοχή του Πύρρου Δήμα ο Χρήστος Ιακώβου τόνισε:

Ο Πύρρος θα μιλήσει στους προχωρημένους αθλητές, σ’ αυτούς που κάνουν πρωταθλητισμό. Εχει, άλλωστε, την εμπειρία, καθώς είναι ο πιο επιτυχημένος αθλητής

Χρήστος Ιακώβου

Περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 210-9231683, 210-9231780

Άτλας Καλλιθέας
Άτλας Καλλιθέας
Δείτε όλα τα Άρθρα από τον Άτλα Καλλιθέας