Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στον Άτλαντα

Ελληνικές επιτυχίες στο 9ο Διεθνές Τουρνουά ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης
27 Μαρτίου 2017
Τελικοί παμπαίδων Α και Β ελευθέρας πάλης
11 Μαΐου 2017
Προβολή όλων
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος με την αγωνιστική ομάδα πάλης του συλλόγου στην πρόσφατη επίσκεψή του στο γυμναστήριο μας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος με την αγωνιστική ομάδα πάλης του συλλόγου στην πρόσφατη επίσκεψή του στο γυμναστήριο μας.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στον Άτλαντα

Την Παρασκευή 07/04/2017 ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο πάλης ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΜΠΟΡΑΣ του συλλόγου μας προσκαλεσμένος του προέδρου Ηρακλή Δεσκουλίδη με τον οποίο διατηρούν φιλία από το 1984 όταν είχαν αναδειχθεί Ολυμπιονίκες στην Ολυμπιάδα του Λος Άντζελες.

Μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου τον πρόεδρο της ΕΟΕ υποδέχθηκαν και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας κ. Γιάννης Παπαδάκης και κ. Γιώργος Καραγεώργος.

Ο Σπύρος Καπράλος πριν από λίγες εβδομάδες επανεξελέγη για τρίτη φορά πρόεδρος στην Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή με σκοπό να βοηθήσει ξανά τους Έλληνες αθλητές να φθάσουν στην διάκριση και στην Ολυμπιάδα του Τόκιο το 2020, όπως το έκανε και το 2016 στο Ρίο και το 2012 στο Λονδίνο. Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες με την υποχρηματοδότηση των ομοσπονδιών και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ο Σπύρος Καπράλος κατόρθωσε να στηρίξει σχεδόν όλους τους Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν στους ολυμπιακούς, βρίσκοντας με προσωπικές επαφές ιδιώτες χορηγούς οι οποίοι μαζί με τον πρόεδρο της ΕΟΕ πιστώνονται τις διακρίσεις των αθλητών που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Ο Σπύρος Καπράλος είχε και έχει επαφή με κάθε αθλητή που αγωνίσθηκε, η είναι υποψήφιος να αγωνισθεί σε Ολυμπιακούς αγώνες, παρακολουθεί την εξέλιξη του και προσπαθεί να βοηθήσει σε κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει κατά την προετοιμασία του για τον στόχο των ολυμπιακών αγώνων. Έτσι βρέθηκε και με την Μαρία Πρεβολαράκη που γυμνάζεται στο γυμναστήριο μας και συζήτησαν για τον νέο Ολυμπιακό κύκλο που ξεκίνησε.

Στην παρέα και η Ολυμπιονίκης της Αθήνας Μαρία Λουίζα Βρυώνη που η συμβολή της στον σύλλογο είναι μεγάλη σε πολλούς τομείς.

Άτλας Καλλιθέας
Άτλας Καλλιθέας
Δείτε όλα τα Άρθρα από τον Άτλα Καλλιθέας