Οκτώβριος πλέον ο μήνας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πάλης

Τα Ελληνικά ταχυδρομεία τίμησαν τον ολυμπιονίκη του Άτλα Γεώργιο Χατζηιωαννίδη
10 Οκτωβρίου 2016
ΑΠΟΝΟΜΗ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ
1o Βαλκανικό εφήβων Κρα’ι’όβα Ρουμανία
28 Οκτωβρίου 2016
Προβολή όλων
H Διεθνής Ομοσπονδία Πάλης (United World Wrestling) ανακοίνωσε ότι τα Παγκόσμια πρωταθλήματα ανδρών/γυναικών για τα έτη 2018 και 2019 θα προγραμματιστούν για τον μήνα Οκτώβριο. Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της χρονιάς για το άθλημα της πάλης, τα παγκόσμια πρωταθλήματα παραδοσιακά διεξάγονται στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Η αλλαγή αποτελεί τμήμα των πρόσφατα εγκεκριμένων αγωνιστικών ημερολογίων του 2018 και 2019, σε μια προσπάθεια βελτιστοποίησης της θεαματικότητας και την αύξηση της συμμετοχής. Το ημερολόγιο συντάχθηκε με τον τρόπο αυτόν ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα σε αθλητικές διοργανώσεις τετραετούς κύκλου όπως τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του 2018, τους Αγώνες Κοινοπολιτείας του ίδιου έτους και τους Παναμερικανικούς αγώνες του 2019.

Προσβλέπουμε στις αθλητικές διοργανώσεις του 2018 και 2019 θεωρώντας ότι το αγωνιστικό ημερολόγιο δίνει τόσο στους παλαιστές όσο και στους φιλάθλους πολλές επιλογές στην ενασχόλησή τους με το άθλημα», Πρέπει πάντα να είμαστε ενήμεροι για τις ανάγκες των εταίρων μας, καθώς και κάθε ενδεχόμενη σύμπτωση αθλητικών διοργανώσεων στον αγωνιστικό προγραμματισμό με άλλα αθλήματα.

πρόεδρος της UWW Nenad Lalovic

Το Παγκόσμιο Κύπελλο – η ετήσια διοργάνωση σε επίπεδο ομάδων - θα πραγματοποιείται πλέον μετά την διοργάνωση των Παγκόσμιων πρωταθλήματων, κοντά στο τέλος του ημερολογιακού έτους.

Αγωνιστικό Ημερολόγιο

Τα Ηπειρωτικά πρωταθλήματα του 2018 στην κατηγορία των παίδων και κορασίδων επίσης μετακινήθηκαν νωρίτερα εντός του έτους για να εξασφαλισθεί οι έγκαιρη πρόκριση των αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

Άτλας Καλλιθέας
Άτλας Καλλιθέας
Δείτε όλα τα Άρθρα από τον Άτλα Καλλιθέας