Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2017

Συλλεκτικό ημερολόγιο 2017
23 Δεκεμβρίου 2016
Ο Άτλας Καλλιθέας 2ος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων,Αντρών-Γυναικών Άρσης Βαρών 2016
1 Φεβρουαρίου 2017
Προβολή όλων

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2017

Σε μια ωραία εκδήλωση που έγινε στο κλειστό πάλης ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΜΠΟΡΑΣ την Παρασκευή 27/01/2017 ο ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2017.

Η βουλευτής Β΄Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Αυλωνίτου Ελένη βραβεύει τον πρωταθλητή εφήβων και ανδρών της πάλης Παπαδάκη Φώτη. Η Ελένη Αυλωνίτου ήταν η μικρότερη σε ηλικία Ελληνίδα που αγωνίσθηκε σε Ολυμπιακούς αγώνες, επί χρόνια πρωταθλήτρια και κάτοχος πολλών πανελληνίων ρεκόρ στην κολύμβηση. Εργάσθηκε στο ΕΚΑΕ σαν καθηγήτρια εργοφυσιολογίας όπου και βοήθησε πολλούς αθλητές των εθνικών ομάδων να μεγιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Καπάνταης Χρήστος, ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κάρναβος Δημήτρης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ελένη Αυλωνίτου, η Βουλευτής και τομεάρχης αθλητισμού της Ν.Δ. κ Άννα Καραμανλή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίνα Κασιμάτη, ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Κυριακόπουλος Γιώργος, η Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Άννα Πάσχου, ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Γιάννης Γάλλος Αντιδήμαρχος κ. Ευσταθίου Κων/νος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης η Καλλιθέα μπροστά κ. Ψαλιδόπουλος Θεόδωρος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης παρών και μέλλον της Καλλιθέας κ. Γρίβας Κων/νος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης τώρα για την Καλλιθέα κ. Λασκαρίδης Λάζαρος, ο εκπρόσωπος της Δημοτικής παράταξης όλα για την Καλλιθέα κ. Νεκτάριος Βεκρής, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παυλίδης Νίκος, Καλογερόπουλος Κων/νος, ο εκπρόσωπος αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίβας Γιάννης, ο Λέκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κόλλιας Χρήστος, ο ολυμπιονίκης της Μόσχας Χατζηιωαννίδης Γιώργος (πρώην αθλητής και πρόεδρος του συλλόγου) ο πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κ. Κολιτσόπουλος Δημήτρης, εκπρόσωποι του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου και σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου με τους, Δεσκουλίδη Ηρακλή, Χολίδη Χρήστο, Καλόγρη Φώτη, Πολυχρονίδη Γιώργο, Καλτσίδη Χαράλαμπο, Παπαδάκη Γιάννη, Αναθρεπτάκη Κώστα, Σκυφτό Κώστα, Καραγεώργο Γιώργο, Δούρο Βασίλη και Δεσκουλίδη Μιχάλη.
Η βουλευτής της Ν.Δ. β΄ Αθηνών Άννα Καραμανλή απευθύνει χαιρετισμό λίγο πριν βραβεύσει τον πρωταθλητή της άρσης βαρών Σταύρο Πολυχρονόπουλο. Η Άννα Καραμανλή είναι τομεάρχης αθλητισμού της Ν.Δ. Ήταν πρωταθλήτρια στίβου στο άλμα σε μήκος και Βαλκανιονίκης, ενώ πολλά χρόνια σαν δημοσιογράφος εργάσθηκε στο αθλητικό ρεπορτάζ.

Στην εκδήλωση προηγήθηκε αγιασμός από τον ιερέα του Ναού των Αγίων Πάντων και στην συνέχεια έγινε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Ηρακλή Δεσκουλίδη που έκανε μια ιστορική αναδρομή του συλλόγου και μια αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος όπως και όλα τα αθλητικά σωματεία και ο αθλητισμός γενικότερα στην σημερινή συγκυρία.

Στην συνέχεια τιμήθηκαν οι αθλητές του συλλόγου Παπαδάκης Φώτης, Βρυώνη Μαρία Λουϊζα, Γκούγια Ελένη, Χαφουσίδου Αναστασία, Αλεξάκη Αγγελική, Γκίκα Βασιλική, Βασιλειάδης Γιώργος, Ηλιάδης Μιχάλης, Ασλανίδης Σάββας, Ποτουρίδης Δημήτρης, Ρισκίδης Γιώργος, Πελιτάρης Ηλίας, Κυβέλωφ Γιώργος, Αλεβίζος Σταύρος, Έντουαρντ Γερογιάν, Νικοπολίδης Κώστας, Κουζούπης Νεκτάριος, Κουζούπης Νικόλαος, Περουκίδης Γιάννης, Θεοδωρίδης Φίλιππος, Βροντός Γεώργιος, Σαββίδης Δημήτρης από την πάλη και Πολυχρονόπουλος Σταύρος, Κιακής Μιχάλης, Κιακής Βασίλης, Ρεμπέλης Φίλιππος, Ξηρογιάννη Αντιγόνη, Ζούζουλα Μαρία Αικατερίνη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Καπάνταης Χρήστος βραβεύει την Ολυμπιονίκη του συλλόγου Βρυώνη –Μαρία Λουίζα που ήταν το 2017 για άλλη μια χρονιά 1η πανελληνιονίκης και 2η στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόπλων Δυνάμεων.

Όλοι οι προαναφερθέντες επίσημοι έκαναν τις απονομές και είπαν δυο λόγια για την προσπάθεια των αθλητών, των γονέων, του συλλόγου και τις υποχρεώσεις της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης απέναντι στον σύλλογο και τα αθλούμενα νιάτα γενικότερα.

Ξεχώρισε η στιγμή που η βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίνα Κασιμάτη βράβευσε την Ελένη Γκούγια που είναι μητέρα και πρωταθλήτρια σε ηλικία 21 χρονών και κατοικεί στην Νίκαια.

Η παρουσία της κ. Νίνας Κασιμάτη ήταν σημαντική γιατί είναι κόρη του αείμνηστου Γιώργου Κασιμάτη ευεργέτη του συλλόγου, που στην θητεία του σαν Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού παρεχώρησε στον ΑΤΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ το κλειστό γυμναστήριο πάλης ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΜΠΟΡΑΣ, που 25 χρόνια τώρα στεγάζει το τμήμα πάλης του συλλόγου και που φιλοξένησε την ωραία αυτή εκδήλωση.

Η φωτογραφία του Γιώργου Κασιμάτη έχει αναρτηθεί στο γυμναστήριο πάλης του ΑΤΛΑ ανάμεσα σε αυτές των μεγάλων αθλητών του συλλόγου σαν ελάχιστος φόρος τιμής στον μεγάλο αυτό άνθρωπο του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ β΄ Πειραιώς Κασιμάτη Νίνα κόρη του αείμνηστου Γιώργου Κασιμάτη του οποίου η φωτογραφία διακρίνεται στον τοίχο, με τον πρόεδρο του συλλόγου Δεσκουλίδη Ηρακλή Ο Γιώργος Κασιμάτης είναι ένας από τους μεγάλους ευεργέτες του συλλόγου γιατί στην θητεία του σαν Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού παραχώρησε στον ΑΤΛΑ το κλειστό γυμναστήριο πάλης Παράσχος Μπόρας πριν από 25 χρόνια λίγο καιρό πριν φύγει.

Με τιμή, το Δ.Σ.
Άτλας Καλλιθέας
Άτλας Καλλιθέας
Δείτε όλα τα Άρθρα από τον Άτλα Καλλιθέας