Δεύτερη φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάιδων – Εφήβων

Πρόκριση επτά αθλητών από την πρώτη προκριματική φάση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πάιδων – Εφήβων
14 Φεβρουαρίου 2017
Ο Καργιωτάκης είναι ο πέμπτος στην ιστορία των πρωταθλητών του ΑΤΛΑ στην βαριά κατηγορία της ελευθέρας, που ξεκίνησε με τον αείμνηστο Παναγιώτη Κόκκινο το 1960 και συνεχίστηκε με τον Δημήτρη Σπυριδόπουλο, τον Στάθη Τοπαλίδη και τον Τάσο Συμεωνίδη.
Πανελλήνιο Ανδρών – Γυναικών Σέρρες
6 Μαρτίου 2017
Προβολή όλων
Δεύτερη φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάιδων - Εφήβων 18/2/2017 Ευρωπός

Στην δεύτερη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων – εφήβων ελευθέρας πάλης που έγινε στον Ευρωπό στις 18/02/2017 ο σύλλογος μας συμμετείχε με τους αθλητές Αλεβίζο Σταύρο και Ηλιάδη Μιχάλη οι οποίοι και προκρίθηκαν για την τελική φάση.

Συγκεκριμένα ο Αλεβίζος Σταύρος που είναι στην κατηγορία παίδων και την περασμένη εβδομάδα ήταν πρώτος στην προκριματική φάση που έγινε στα Λιόσια, αγωνίσθηκε στην κατηγορία εφήβων στα 74 κιλά στον Ευρωπό, όπου έφθασε στον τελικό και δεν αγωνίσθηκε, αφού ήδη είχε εξασφαλίσει την πρόκριση.

O Αλεβίζος Σταύρος παραλαμβάνει το τιμητικό έπαθλο από τον πρόεδρο του ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Κολιτσόπουλο Δημήτρη.
Ο Αλεβίζος είναι ο μόνος αθλητής του συλλόγου μας που προκρίθηκε στην τελική φάση τόσο στους παίδες όσο και στους έφηβους.

Ο Ηλιάδης Μιχάλης στην κατηγορία παίδων κατέλαβε την Τρίτη θέση στα 85 κιλά και εξασφάλισε και αυτός την πρόκριση για την τελική φάση.

Ο Ηλιάδης Μιχάλης παραλαμβάνει το τιμητικό έπαθλο από τον πρόεδρο του οργανισμού παιδικής Φυσικής αγωγής και άθλησης «Γιάννης Γάλλος» κ. Ευσταθίου Κώστα.
Ο Ηλιάδης κατέλαβε την Τρίτη θέση στον Ευρωπό στις 18/02/17 και προκρίθηκε στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Άτλας Καλλιθέας
Άτλας Καλλιθέας
Δείτε όλα τα Άρθρα από τον Άτλα Καλλιθέας